About KÖSTER BAUCHEMIE AG

 


 


 

Stručnjaci za hidroizolacije

 

 

Više od 40 godina iskustva

Stručnjaci za hidroizolacije

Osnovan 1982. god., KÖSTER BAUCHEMIE AG specijalizirao se u razvoju i proizvodnji visokokvalitetnih hidroizolacijskih materijala i sustava. Danas je KÖSTER grupa od 16 kompanija s globalnim aktivnostima u preko 70 zemalja. Sjedište se nalazi u Aurichu u Njemačkoj. 

Hidroizolacija od podruma do krova

The KÖSTER building: Waterproofing from basement to roof

Kao stručnjaci za hidroizolacije možemo reći da naši proizvodi štite i čuvaju građevine diljem svijeta. Bez obzira da li se radi o projektu sanacije starog objekta pod zaštitom kulture, hidroizolacije nove konstrukcije ili popravka postojeće loše hidroizolacije, u jedno možete biti sigurni: KÖSTER-ov opsežan i raznolik proizvodni program nudi optimalna rješenja.

Kako bi uvijek bili korak ispred, konstantno razvijamo nove proizvode. Naš trenutni proizvodni program obuhvaća bitumenske hidroizolacijske materijale za sanaciju sa pozitivne strane objekta, hidroizolacijske premaze sa svojstvom kristalizacije za sanaciju sa negativne strane objekta, hidroizolacije za spremnike i tunele, sanacijske isušujuće žbuke, materijale za prekid kapilarne vlage (horizontalne barijere), sustave protiv stvaranja plijesni, sustave za injektiranje i sanaciju pukotina, materijale za sanaciju i zaštitu betonskih konstrukcija, aditive za beton i mortove, samonivelirajuće cementne mase, industrijske podne obloge, premaze za kontrolu vlage u podlozi (parne brane), dilatacijska brtvila, hidroizolacije za kupaonice i mokre čvorove, hidrofobne fasadne impregnacije, te sintetičke TPO i ECB krovne membrane.

Olimpijska dvorana u Pekingu, Empire State Building u New Yorku, zračna luka u Münchenu, Kraljevska palača u Kopenhagenu, nuklearna elektrana u Bugarskoj, burza u Bombayu, Panamski kanal kao i mnogi drugi dobro znani objekti širom svijeta hidroizolirani su našim sustavima i materijalima.

 

Kvaliteta bez kompromisa

Quality Management Certificate

 

Hidroizolacija je područje primjene gdje razliku ne čini samo kvalitetan rad i materijal već isti doprinose uštedi vremena i novca. Naša je politika nuditi materijale najviše kvalitete, trajnosti i tehničkih karakteristika. Nikada ne umanjujemo kvalitetu proizvoda i vjerujemo u razvijanje snažnog i dugoročnog odnosa sa našim klijentima. Ovakav pristup primjenjujemo na svim razinama naše usluge, od istraživanja i razvoja do proizvodnje i odjela prodaje. To potvrđuje i naš DIN EN ISO 9001:2015 certificiran QM-Sustav.

 

Zaštita okoliša

Membership certificate: Institure for Environment and Construction

 

KÖSTER BAUCHEMIE AG se zalaže za očuvanje i zaštitu okoliša. Koristimo najsuvremenije sirovine i proizvodne tehnologije u kombinaciji s jakim i kontinuiranim istraživanjem i razvojem. Danas to znači da većina naših materijala ne sadrži otapala i razvijena je na način da što manje zagađuje okoliš, te ujedno štiti zdravlje onih koji rade s našim materijalima. Kao član Njemačkog Udruženja Kemijske Industrije (''Verband der Chemischen Industrie'') dio smo svjetske inicijative, ''Responsible Care'', koja promovira odgovornu i održivu praksu na području zaštite zdravlja i okoliša. Osim toga, KÖSTER BAUCHEMIE AG član je njemačkog instituta ''IBU'', posvećenog održivoj gradnji. Kao član, KÖSTER BAUCHEMIE AG dužan je osigurati potpunu transparentnost u pogledu utjecaja svojih proizvoda na okoliš.

 

Vaš pouzdan partner u gradnji

KÖSTER consultants on the construction site

Koja mjera nudi najbolje rješenje? Više je uzroka i faktora: vrsta građevinskog materijala, fizički uvjeti, razine podzemnih voda, klimatski uvjeti i mnogi drugi. KÖSTER je stekao svoj ugled kao pouzdan partner u građevinskoj industriji na temelju dugogodišnjeg iskustva u pružanju visokokvalitetnih i dugotrajnih hidroizolacijskih rješenja.

Uspješno rješavanje hidroizolacijskih problema zahtjeva znanje i iskustvo. U tu svrhu, svojim klijentima pružamo stručne savjete, a kako bi njihovi specifični upiti bili riješeni sa najvišom razinom sigurnosti u odnosu na vrijeme i troškove. Osim toga, redovito provodimo edukacije i seminare za projektante, izvođače i sve ciljne skupine kako bi osigurali uspješnu ugradnju naših proizvoda.

 

Proizvodnja

KÖSTER production

Materijali su proizvedeni u Njemačkoj u Aurichu, uz našu licencu i pod našim upravljanjem i u drugih 5 zemalja. KÖSTER BAUCHEMIE AG je neovisna tvrtka sa vlastitim razvojem i specifičnim znanjem i iskustvom. Ulažemo ogroman trud u proizvodnju kako bi osigurali najvišu razinu kontrole kvalitete, od razvoja do ugradnje materijala. Našim klijentima pružamo vrhunsko i sigurno iskustvo upotrebom naših materijala. 

Veliku važnost pridajemo samostalnoj proizvodnji naših proizvoda kako bismo mogli jamčiti najvišu razinu kontrole kvalitete od razvoja do obrade. Želimo našim kupcima osigurati izvrsno i sigurno iskustvo s našim proizvodima.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America