Green Pages

»Green Pages« katalog postao je neizostavan alat u svakodnevnom radu za vodeće profesionalce u brtvljenju, investitore i arhitekte. Izdane su na njemačkom, engleskom, francuskom, finskom, bugarskom, turskom i nizozemskom jeziku a hrvatsko izdanje je u pripremi. Cilj je omogućiti pristup svim zainteresiranima diljem svijeta te im na taj način omogućiti jednostavniji praktični rad.

Green Pages katalog sadrži pregledne prikaze svih rješenja i sustava koje Vam KÖSTER nudi za Vašu novogradnju ili sanaciju. Sa svojim ekonomičnim proizvodima jednostavnima za primjenu KÖSTER BAUCHEMIE AG pokriva sa velikim brojem rješenja sve Vaše potrebe od podruma do krova. Koji proizvod nudi pravo rješenje ovisi o mnogo faktora: od materijala koji su primjenjivani, stanju podova, razine podzemnih voda, opterećenja kojima je izložen objekt. Uvodna poglavlja i opisi proizvoda vode Vas prema odgovarajućim KÖSTER proizvodima.


  Green Pages katalog brtvljenja u PDF-u (engl. izdanje 2022., 10 MB)

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America