CT 233 - KÖSTER VAP I 2000 FS

Brzovezujuća parna brana. Specijalno razvijena za primjenu kao tekuća parna brana koja se ugrađuje s negativne strane. Materijal smanjuje stupanj emisije vodene pare i alkalnost na razinu prihvatljivu  za većinu elastični, sintetičkih i epoksidnih podnih sustava. KÖSTER VAP I® 2000 FS (Fast Set) suši unutar 4 sata (ovisno o uvjetima okoline) i omogućuje brzi početak polaganja podnih sustava.

Jedinstvena formulacija je specijalna smola koja sadrži 100 % suhe tvari, dvokomponentna je, niskoviskozna, bez otapala (bez VOC-a). Pogodna je za primjenu u kombinaciji s vinilnim trakama, VCT-om, gumom, drvom, keramikom, sportskim oblogama, tepisima s tvrdom poleđinom, epoksidnim, eletrovodljivim i drugim tipovima materijala za završne podne obloge.

Potrošnja: oko 0.45 kg / m² 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America