IN 231 - KÖSTER KB-Pox IN

KÖSTER KB Pox IN je dvokomponentna niskoviskozna epoksidna smola za injektiranje pukotina, bez sadržaja otapala. KÖSTER KB-Pox IN ne sadrži punila i omekšivače te iz tog razloga ne dolazi do  sedimentacije pri injektiranju. Zahvaljujući visokom stupnju penetracije u porozne podloge i odlične prionjivosti na beton, kamen, opeku i metal, KÖSTER KB-Pox IN trajno brtvi i premošćuje pukotine i spojeve te ojačava konstrukciju.

Područje primjene:
K
ÖSTER KB-Pox IN se koristi, bez prethodnog injektiranja, za zapunjavanje i zatvaranje suhih i vlažnih pukotina, šupljina i spojeva.  Koristi se u slučajevima kad je potrebno konstrukcijski zalijepiti stijenke pukotina ili dva susjedna konstrukcijska elementa.

Potrošnja: Oko 1 kg / l šupljine 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America