Novosti


« 1 7 »


Tekuća višenamjenska hidroizolacija: KÖSTER 21

Naziv proizvoda znači “hidroizolacija 21. stoljeća” stoji za kombinaciju mnogih prednosti različitih hidroizolacijskih materijala i široko područje primjene.

... više


KÖSTER NB 4000 with new formulation on the market

KÖSTER NB 4000 with new formulation on the marketSince April 2018 KÖSTER offers the mineral multi-functional thick film sealant in a revised and improved formulation.

... višeDa li ste znali...?

KÖSTER PU 907

KÖSTER PU 907 je elastično, nisko modularno poliuretansko brtvilo sa dobrom otpornosti na UV zračenje i dobrom prionjivosti na uobičajene građevinske materijale.

KÖSTER PU 907 je jednokomponentan, reagira s vlagom u zraku i očvršćava u fleksibilno brtvilo preko kojeg se može nanositi boja kada se u potpunosti osuši. Brtvilo ne teče, visoko je tiksotropno, lako se izravnava te se dobro može obrađivati.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America