Novosti

FRP statička ojačanja - KÖSTER Hrvatska službeni partner tvrtke S&P Clever Reinforcement

Obavještavamo cijenjene klijente da je KÖSTER Hrvatska d.o.o., unazad godinu dana, postala ovlašteni prodajni distributer proizvoda tvrtke S&P Clever Reinforcement u Hrvatskoj.

S&P je jedan od vodećih svjetskih proizvođača materijala za FRP ojačanja armiranobetonskih i zidanih konstrukcija te armiranih asfaltnih kolnika za sprječavanje nastanka pukotina. Uz to, proizvođač je sustava ojačanja namijenjenih za kontrolu erozije tla, pridržavanje stijena i izgradnju brana.

Sustavi S&P ojačanja proizvode se od vlakana izrađenih od različitih materijala kao što su ugljična (karbonska), staklena, aramidna i poliesterska vlakna.

Uz ponudu proizvoda, krajnjim korisnicima (projektantima, inženjerima i izvođačima) omogućena je kompletna tehnička podrška u pogledu S&P računalnog programa, specijalno razvijenog za statičku analizu i dimenzioniranje FRP ojačanja, a sve u skladu s najnovijim propisima. Pritom tehničko osoblje KÖSTER Hrvatske d.o.o., u suradnji sa S&P Tehničkim odjelom, može pružiti pomoć u izboru optimalnog sustava iz cjelokupnog asortimana i, prema potrebi i specifičnosti projekta, tehničku podršku pri ugradnji. S&P sustave FRP ojačanja mogu ugrađivati isključivo tvrtke specijalno educirane i ovlaštene od strane S&P Tehničkog odjela čime se jamči najkvalitetnija primjena S&P sustava FRP ojačanja konstrukcija.

U Hrvatskoj je već izvedeno nekoliko projekta ojačanja. U nastavku Vam prikazujemo par slika S&P referenci:

Požega

Dvorana sv. Terezije

Izvođač radova: INTEGRITET SANACIJE d.o.o.

Investitor: Požeška biskupija

Korišteni materijal: G-Sheet E 90/10 + epoksidno ljepilo Resicem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velika Gorica

Komunalni centar VG Goričanka

Izvođač radova: INTECO d.o.o.

Korišteni materijal: C-Sheet 240 + epoksidno ljepilo Resin 55

S&P ojačanje asfaltnog sloja utapanjem karbonsko-staklene armaturne mrežice (Carbophalt G):

Link S&P web stranice (reference, tehnologija): S&P Clever Reinforcement AG

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte KÖSTER Tehničku službu: info@koster.hr

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America